OPPLEV NORD-NORGE I EGEN BÅT

 

 

 

Ingenting er bedre enn å oppleve Troms og Nordland med egen båt. Med utgangspunkt fra Tromsø kan du oppleve både Nord-Troms, Kvaløya, Senja og Vesterålen/ Lofoten og Steigen/ Hamarøy med båt.

Vi tilbyr ukesleie av båt med utgangspunkt fra både Tromsø og Bodø, og kan bistå med å tilrettelegge for mange spennende opplevelser langs ruten.

 

Et populært tursforsalg er å lande i Tromsø på en fredag. Overnatting på hotell fra fredag til lørdag, og deretter seile avgådre med båten på ettermiddagen lørdag.

I løpet av en uke vil en kunne få oppleve skjærgåden fra Tromsø via Solbergfjorden, Lofoten, Steigen, Hamarøy og Senja før en returnerer tilbake til Tromsø på torsdag.

 

 

 

En annen mulighet er å vende nesen nordover og oppleve Nordkapp med mulighet for en avstikker til Alta.

På denne turen får du oppleve de dramatiske Lyngsalpene fra sjøsiden og med mulighet til å stoppe på idylliske Hamnes for et bedre måltid.

 

Med egen båt og plass til seks stykker har dere mulighet til å oppleve det beste av Nord-Norge i egen fart. Og med på farten er det flust av muligheter til å oppleve ekte nordnorsk gjestfrihet og en natur som til tider kan ta pusten fra dere.

Turen vil gå med en Storebro Storø IV 34 fots båt fra 1971. Båten er totalrestaurert og veldig lett og manøvrere. Den har både radar og kartplotter, inntil seks sengeplasser og drives frem av to Volvo Penta motorer, hver på 200 hestekrefter.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi dere å planlegge den perfekte ferie.