OPPLEV NORD-NORGE I EGEN BÅT

 

 

Tursforlag 1 med utgangspunkt Tromsø tar deg ned til Lofoten i løpet av to dager. Her kan en velge å overnatte i båten i Harstad, eller legge til ved Santorgholmen i innløpet til Tjelsundet. Deretter kan en oppleve det beste som Lofoten har å by på, med retur via Vesterålen og ytterisden av Senja.

Turen vil gå med en Storebro Storø IV 34 fots båt fra 1971. Båten er totalrestaurert og veldig lett og manøvrere. Den har både radar og kartplotter, inntil seks sengeplasser og drives frem av to Volvo Penta motorer, hver på 200 hestekrefter.

Turforslag 1

   
  Dag   Nm Tid (est.)
  2 Tromsø – Fjelldal 90.977 6,0 t
  3 Fjelldal - Henningsvær 64.066 4,15 t
  4 Henningsvær – Reine - Henningsvær 58.244 4 t
  5 Henningsvær - Nyksund 71.500 5 t
  6 Nyksund - Mefjordvær 43.763 3 t
  7 Mefjordvær – Tromsø 78.031 5 t
         
Marci Marc - Lofoten Sunset, Pixabay.com

Denne turen vil ta dere gjennom noe av Norges fineste landskap innenfor midtnattsolens rike. Og om ikke båtturen er nok opplevelse kan vi alltids tilrettelegge for andre oppleveler langs ruten. Det eneste dere trenger å gjøre er å angi hva dere ønsker å oppleve, så skal vi strekke oss langt for å tilrettelegge for en uforglemmelig ferie.

Det er også mulig å etterlate båten i Lofoten om det skulle være et ønske.

Send oss en e-post på post@arcticpresentation.no, hvor dere angir deres ønske. Deretter vil vi komme tilbake med et turforslag og pris.