Opplev Kvaløya og Senja på sitt beste.

English version

Ytterisden av Kvaløya byr på det meste. Et magisk rike hvor idylliske små viker med sandstrender bare tvinger deg til å stoppe opp og nyte stillheten. Med utgangspuntk fra Tromsø kan turen gå til Torsvåg fyr. Deretter seile rolig gjennom fordarmene forbi Rebbenes og Løksfjord ned til Vengsøy. Et lite besøk på Sommarøy, før ferden går videre langs yttersiden av Senja.

Reiseforslag Kvaløya/Senja - (Mai - August)

Kvaløya

Vesterålen, Lofoten, Steigen og Hamarøy

English version

Mangt kan sies om disse stedene, men at det er en nytelse i sakte fart er hevet over enhver tvil. Fra Tromsø går turen til Harstad, deretter Risøyrenna med avstikker til Nykund på yttersiden av Vesterålen. Ta deretter sikte på Reine på innsiden av Lofoten, før ferden går videre på østsiden av Vestfjorden tilbake til Tromsø. Eller bare dilt etter Hurtigruten tilbake til Tromsø.

Reiseforslag Lofoten - (Mai - August)

Vesterålen

Norges vakreste kystlinje

English version

Med utgangspunkt i Bodø, vil første dag være en transportetappe ned til Vega med sine 6500 øyer, holmer og skjær. Derfra kan man nyte det som må sies å være indrefileten i Norges lange kystlinje. Blandingen av små lokalsamfunn spredt på øyer og skjær og Mosjøen som er Nordlands nest eldste by, vil gi deg ro i sjelen på denne ukeslange reisen.

Reiseforslag Helgeland - (Mai - August)

Vega

Mystery Tour

English version

Mystery Tour er en spesialtilpasset pakke, hvor du blir plukket opp hjemme der du bor og så tatt med på en opplevelsesreise du sent vil glemme. Det er ikke bare båttur, men en opplevelsesreise både til vanns og til lands. Og her er nesten alt inkludert, så alt du trenger å gjøre er å pakke klærne du skal ha med deg på turen.

Turen spesialsys for 2 eller fire personer.

Mystery

Nordlysmiddag

English version

Hva med å oppleve nordlyset fra båt og spise god mat på en fremmed plass utenfor Tromsø. I perioden jan - mars og okt - desember tilbys dagsturer hvor dere kan få oppleve nordlyset sammen med virkelig god mat fra avsidsliggende restauranter. Og selvfølgelig er det gode historier fra kapteine med på turen, hvor ingen av dem er sanne.

Tromsø

Dette er Nord-Norge

English version

Nord-Norge er ikke bare en magisk landsdel, det er et magisk rike. Lyset, dramatikken, uforutsigbarheten og ikke minst gjestfriheten er det som gjør Nord-Norge spesielt. Bare se på disse bildene som er lånt fra Se mot nord.

Prisliste

English version

Båten har hjemmehavn i Tromsø, men kan også leies ut fra Bodø. Imidlertid vil det påløpe et transportgebyr på kr. 3 000 for å frakte båten mellom hjemmehavnen og Bodø.

Det er også mulig med inviduell tilpasning av tilbudene. Ta nærmere kontakt, så finner vi en løsning sammen.

Alternativ Beskrivelse Pris
Alternativ 1 Ukesleie av båt - Tromsø (1.mai - 31.aug). Kr. 15.000
Alternativ 2 Ukesleie av båt - Bodø (1.mai - 31.aug). Kr. 18 000
Alternativ 3 Dagsleie - Tromsø. Kr. 5 000
Alternativ 4 Mystery Tour - 4 personer. Kr. 60 000
Alternativ 5 Nordlysmiddag - 4 personer. Kr. 10 000

Kontakt

Med ordkatet ingen er umulig, det tar bare litt lengre tid, er det bare å ta kontakt. For det å planlegge selve drømmeferien er ikke gjort på en helg.