Arctic Presentation sin visjon er å ta det umulige til det mulige til det gjennomførbare. Dette betyr at vi gir ikke opp på første forsøk, men prøver å finne løsninger som kan være bærekraftige i det lange løp. Enten det er drømmen om oppstart av egen bedrift, eller ønske om å gjenopprette egen økonomisk balanse kan vi hjelpe.

Med allsidig erfaring fra både privat og offentlig virksomhet, har vi kunnskapen som skal til for å se løsninger der andre gir opp. Det er ikke sikkert at det endelige prosjektet blir slik man hadde tenkt seg i utgangspunktet. Men grunnleggende for alt er drømmen om å lykkes, og det er her vi kan være en god partner.

Dette er områder hvor vi kan hjelpe deg å komme videre.

 

Internkontroll

Internkontroll

Med over 13 års efaring i å bygge en funksjonell database for oppslag, kan vi hjelpe med å motivere dine ansatte til å ta eierskap i oppbyggingen av internkontrollsystemet. Med utgangspunkt i det systemet bedriften eller kommunen har gått til innkjøp av, kan vi hjelpe å konkretisere hvordan man tilrettelegger for god internkontroll på avdelingsnivå.

Klikk på bildet for mer informasjon.

 

Forstå kommuneøkonomi

Forstå kommuneøkonomi

Betydningen av hvordan de kommunale budsjettene er satt sammen er like viktig for vaktmasteren og vaskere som det er for kommunalsjefer og politisk nivå. Det er kun gjennom en felles forståelse man får gode diskusjoner og ikke minst god planlegging av hvordan man kan utføre pålagte oppgaver.

Klikk på bildet for mer informasjon.

 

Se mot nord - Gry Moe

Kontinuerlig forbedring

Kontinuerlig forbedring handler ikke om å lage et stort og omfattende system, men kan med all enkelthet inkluderes inn i avvikssystemet. Det handler rett og slett om å få med seg hele arbeidsstyrken for å se etter små områder hvor det er en potensiell forbedringsmulighet. Organisasjon må bli flinkere til internkommunikasjon om hvilken strategi en har valgt.

Klikk på bildet for mer informasjon.

 

Strategiutforming

Strategiutforming

Noen ganger kommer en til et veikryss i livet sitt med et inderlig ønske om å endre retning. Kanskje har man funent motet til å starte for seg selv, eller man trengeer hjelp til å sette opp en strategi for å rydde opp i gamle synder.

Å sette opp en langsiktig strategi er et arbeid hvor en virkelig trenger inspirasjon. Og her har vi ett unikt tilbud som kan gi ledelsen riktige inspirasjon til å utforme en strategi som holder i mange år.

Klikk på bildet for mer informasjon.

 

Vega - Arctic Venture

Arctic Venture

Arctic Venture er en underavdeling av Arctic Presentation med hovedformål å leie ut egen båt. For skal man virkelig oppleve Nord-Norge, er det ingenting som slår opplevelsen av den røffe naturen fra sjøsiden.

Med utgangspunkt fra Tromsø eller Bodø kan du leie en 34 fots stor cabin-crusier og seile langs den røffe kysten av Nord-Norge. Båten har inntil seks sengeplasser, og seilingsruten kan tilpasses etter ønske og behov.

Mer informasjon kommer.